Понеділко  Анастасія Олександрівна

Понеділко Анастасія Олександрівна

Спеціаліст з відновлення руху. Інструктор групових програм, персональний тренер.

Методист школи фітнесу «Aura».

Досвід роботи 7 років.

Сертифікований інструктор за напрямками: «Polestar Pilates», «Прикладна кінезіологія», «Системи тестування», «Рухова активність при захворюваннях опорно-рухового апарату і м'язовому дисбалансі», «Функціональне рух в 3Д», «Застосування методики Євмінова при роботі в тренажерному залі».

Сертифікований інструктор групових програм за напрямками: «Силовий тренінг», «Пілатес», «Stretching», «Класична аеробіка», «Step aerobic», «Йога», «Міофасциальне розслаблення в персональному тренінгу та за груповими програмами», «Функціональний тренінг із застосуванням підвісних петель / Coremaster, TRX».

Сертифікований фахівець «Практична дієтологія. Дієтолог-нутриціолог».

Сертифікований інструктор тренажерного залу.

Учасниця семінару Пола Едмондсона, представника Gray Institute USA, “Про функціонування хребта, лопатки і верхньої кінцівки»; семінару «Цикл з чотирьох тематичних семінарів про рух в 3D для тренерів і фізичних терапевтів. Принципи руху в 3D. Стопа. Сідниці. Хребет / Плече / Лопатка ». Учасниця міжнародних фітнес- конвенцій: «NIKE», «GOSPORT», «Сезони», «Fitlife Dnepr - 2016». Презентер конвенції «Unisport».

Учасниця семінарів: «Анатомія людини», «Особливості побудови силового тренування», «Біохімія спорту», «Реабілітація. Особливості побудови тренування».

Другие тренеры

все тренеры