ТИМЧАСОВІ ПРАВИЛА КЛУБІВ НА ВИМОГУ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ ТА МОЗ УКРАЇНИ

Правила відвідування клубу в умовах карантину

Шановні клієнти! Ми з радістю знову відкриваємо для Вас наш фітнес-клуб.

Задля Вашої безпеки та дотримання вимог Кабміну щодо відвідувань спортивних закладів ми знайомимо Вас з тимчасовими вимушеними правилами.

1. Перебування на території клубу дозволено виключно з використанням індивідуальної захисної маски.

2. Кожен відвідувач проходить обов’язковий температурний контроль на вході до клубу та обробку рук антисептичними засобами. В разі виявлення підвищеної температури ( 37,2⁰С та  вище) або ознак респіраторних захворювань клієнту буде відмовлено у відвідуванні.

3. Кількість відвідувачів, одночасно перебуваючих у клубі – обмежена. Дозволяється одночасне перебування клієнтів у клубі з розрахунку не більше однієї особи на 10м² зали для персональних занять та однієї особі на 5м² для групових занять( не більше 10 осіб у групі).

4. Контроль чисельності для відвідування басейну та інших зон клубу (тренажерного залу, класів групових занять), в зв'язку з цим обов'язковість попереднього запису на відвідування занять в групі і плавання в басейні.

5. Відвідування сауни, СПА-комплексу, кабінету масажу, дитячої кімнати та дитячих класів тимчасово обмежено до подальших розпоряджень МОЗ України.

6. Відвідування групових занять, персональних тренувань, а також самостійне відвідування групових занять та  басейну  відбувається ВИКЛЮЧНО ЗА ПОПЕРЕДНІМ ЗАПИСОМ, з метою контролю кількості відвідувачів. Запис на всі перелічені відвідування через рецепцію обмежено. Запис відбувається лише за допомогою нашого мобільного додатку.

Для запису на персональну послугу в мобільному додатку в розділі «Персональні послуги» обрати відповідну категорію «Басейн», «Тренажерна зала», «Автомийка» та обрати необхідну послугу.

Для запису на самостійне відвідування тренажерної зали у розділі «Персональні послуги» у групі «Тренажерна  зала» обрати послугу «Відвідування тренажерної зали по абонементу" (номер 1 в переліку послуг) та обрати зручний час відвідування.

Для запису на самостійне відвідування басейну у розділі «Персональні послуги» у групі «Басейн» обрати послугу «Відвідування басейну по абонементу" ( номер 1 в переліку послуг) та обрати зручний час відвідування.

Якщо Вам необхідна допомога щодо налаштування роботи мобільного додатку Ви можете звернутися до нашої служби сервісу, за телефоном безкоштовної лінії 0800305700.

7. До та після використання спортивних знарядь кожен клієнт має продезінфікувати використане обладнання за допомогою серветок та антисептиків, розташованих у тренажерній залі.

8. Багаторазові рушники та комплекти текстилю тимчасово не надаються. Просимо Вас користуватися власними рушниками.

9. Персональні шафи надаються адміністраторами з урахуванням розташування клієнтів на безпечній відстані один від одного.

10. Підкреслюємо, що надання послуг можливе лише за умови виконання, вказаних вимог та правил.

Безкоштовна заморозити карту можна було до 01.10.2020.

З 1-го жовтня - Ви зможете придбати заморозку абонементу за програмою лояльності, звернувшись на рецепцію.

Подробиці за номером 0 800 305 700.

З повагою, адміністрація клубу.

Другие новости

показать еще новости