Мазульникова Тетяна Володимирівна

Мазульникова Тетяна Володимирівна

Майстер-тренер. Інструктор групових програм. Персональний тренер.

Методист школи фітнесу «Aura».

Спортивний досвід 12 років.

Тренерський досвід 11 років.

Дипломований фахівець в галузі фізичної культури і спорту. Магістр. Сертифікований інструктор групових програм за напрямками: «Pilates», «Stretching», «CrossFit», , «Прикладна кінезіологія», «Соматика. Рівень 1,2 ». Сертифікований фахівець «Практична дієтологія. Дієтолог-нутриціолог» .

Сертифікований інструктор тренажерного залу.

Майстер спорту України з чірлідінгу .

Кандидат в майстри спорту зі спортивної аеробіки.

Учасниця семінарів: «Остеохондроз. Протрузії. Грижі. Терапія хребта»,«Соматика і реабілітація »,« Стретчинг в груповому та персональному тренінгу »,« Баланс між згиначами і  розгиначами. Здоровий хребет »,« FACTS. Функціональний тренінг »,« Методи анаболічного впливу на організм »,« Відновлення роботи грудної діафрагми »,« Розкриття тазостегнових суглобів. Поперечний шпагат »,« Total ABS "," Особливості тренінгу при міжхребцевих грижах »,« Правила харчування для чоловіків і жінок. Харчування при підготовці до змагань. Спортивне харчування. Чоловічий і жіночий тренінг », «Роль спортивного харчування в досягненні високих результатів »,« Прикладна анатомія в роботі тренера »,« Погляд на фітнес через призму прикладної кінезіології ». Учасниця циклу з чотирьох тематичних семінарів «Рух в 3D для тренерів і фізичних терапевтів. Принципи руху в 3D. Стопа. Сідниці. Хребет / Плече / Лопатка », «Procedos», «Анатомія людини», «Особливості побудови силового тренування», «Біохімія спорту», «Реабілітація. Особливості побудови тренування».

Учасниця міжнародних фітнес- конвенцій: «Nike», «Lviv Fitness Weekend», «Profit», «FitDay», «Сезони», «Benefit. 3 international fitness festival ».

Другие тренеры

все тренеры