Каліненко Максим Андрійович

Каліненко Максим Андрійович

Майстер-тренер. Інструктор тренажерного залу. Персональний тренер. EMS тренер.

Методист школи фітнесу «Aura».
Спортивний досвід 7 років.
Досвід роботи 7 років.
Сертифікований інструктор тренажерного залу.
Сертифікований тренер з EMS «basic level».
Сертифікований фахівець «Практична дієтологія. Дієтолог-нутриціолог».
Майстер спорту міжнародного класу з пауерліфтингу RAW 100%. Віце-чемпіон України з бодибілдингу в категорії «Men' s physics».
Учасник семінарів : «Погляд на фітнес через призму прикладної кінезиології», «Функціональний тренінг з підвісними петлями»,  «Метод анаболічний, вплив на організм», «Роль спортивної їжі для досягнення високих цілей», «Діастаз. Комплексний підхід», «Прикладна анатомія в роботі тренера». «Правильне харчування, чоловічий та жіночий тренінг, підготовка до змагань», «Розвиток професійних якостей фітнес- тренера», «Складання програми живлення для набору м'язової маси; підбір основних нутрієнтів, вода, калорійність; складання програми тренувань; теорія м'язового зростання; використання харчових добавок у бодибілдингу; статодинаміка (практика)», «Кінезіотерапія».
Відвідав навчальний захід «Цикл з чотирьох тематичних семінарів про рух в 3d для тренерів і фізичних терапевтів. Принципи руху в 3d. Стопа. Сідниці. Хребет. Плече. Лопатка», «Значення коректної роботи сідниць і лопаток для здоров'я спини», «Анатомія людини», «Особливості побудови силового тренування», «Біохімія спорту», «Реабілітація. Особливості побудови тренування»

Другие тренеры

все тренеры